През последната година новините около Долф Лундгрен са свързани предимно със

...
През последната година новините около Долф Лундгрен са свързани предимно със
Коментари Харесай

Тежката болест, с която Долф Лундгрен се бори вече осем години

През последната година новините към  Долф Лундгрен са свързани най-вече със създалата се драма с подготвяния филм за Драго. 
 Силвестър Сталоун, Drago, Долф Лундгрен и напрежението към spin-off филмът за Драго
Филмът на раздора сред Силвестър Сталоун и Долф Лундгрен

Какво се случва и какво знаем

Но това е обикновено, тъй като артистът не е от хората, които обичат да приказват кой знае какъв брой доста за персоналния си живот. Е, това се е трансформирало, тъй като в предаването In Depth With Graham Bensinger Лундгрен реши да показа, че от осем години се бори с рак.

Долф Лундгрен споделя, че през 2015 година лекари са отрили раков израстък в единия му бъбрек. Образуванието е било отстранено оперативно и в продължението на пет години всичко е било наред. В този интервал, несъмнено, артистът се е подлагал на скенер. Първо през шест месеца, а по-късно един път годишно.

Но през 2020 година обстановката се е влошила. Лундгрен споделя, че до момента в който е бил в родната си Швеция е получил киселинен рефлукс и незабавно се е подложил на ядрено-магнитен резонанс. Резултатите от него са посочили, че към зоната на първия израстък са се образували още няколко.

Последвала е интервенция, при която общо цели шест тумора са били отстранени от бъбрека на артиста. По-късно обаче нов израстък се е появил в черния дроб на Долф Лундгрен. Той обаче се е развил бързо и е станал прекомерно огромен, с цел да може да бъде отстранен.

Това е наложило подлагането му на терапия, страничните резултати от която не са били доста приятни. Въпреки всичко е траял да работи, като даже е взел участие в фотосите на " Непобедимите 4 " и Aquaman and the Lost Kingdom през 2021 година в Лондон.

По това време обаче е разговарял с лекарите си и те са го посъветвали да си даде отмора и да бъде повече със фамилията си. Долф Лундгрен даже твърди, че са му споделили, че му остават към две или три години живот. Но съгласно него лекарите са считали, че действително му остава по-малко.

" Гледаш живота си и си казваш: Имах страховит живот. Имах страховит живот. Вече съм живял като пет живота в един с всичко, което съм направил. "
 Според Долф Лундгрен въпреки всичко ще забележим кино лентата Drago от франчайза за Роки
Голямата изненада за кино лентата за Драго

Томахавката може би въпреки всичко е заровена

Актьорът твърди, че не се е чувствал зле поради себе си, а поради децата си и годеницата си, които ще страдат. И въпреки депресията да го наляга взема решение да потърси второ мнение. Тогава неговият онколог съумява да откри подобаващото лекуване, с което туморното образувание да стартира да се свива.

Лундгрен споделя, че проектът е скоро то да бъде извадено и се надява, че повече няма да има дейни формирания. Но цялото прекарване през последните осем години го е научила да прави оценка живота доста повече, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР